default_mobilelogo

Onze diensten zijn er op gericht om de positie van uw bedrijf, uw merk(en) en/of uw product(en) in de markt te versterken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om via deze diensten uw klantenkring en het verkeer naar uw website te vergroten of om een nieuwe markt aan te boren,

 

1.    (Online) Branding.
Dit omvat alle (online) marketingactiviteiten die ten doel hebben uw merk, bedrijf en/of product onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Wilt u meer hierover weten en over de mogelijkheden die wij bieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

2.    Online leadgeneratie.
Speciaal voor de schoonmaakbranche en in samenwerking met SieV (dé branchevereniging voor het MKB Schoonmaakbedrijf), hebben wij een platform gerealiseerd waar vraag en aanbod bij elkaar komt. Het platform levert gegevens 
van potentiële klanten aan leveranciers. Deze kunnen op hun beurt weer contact opnemen met de leads en offertes uitbrengen. Met dit platform richten wij ons voornamelijk op de commerciële en industriële sector. Wilt u het platform bezoeken, klik dan op het icoontje.

 

                                                                                             

 

3.    IT Consultancy.
Online branding en leadgeneratie zijn onze core-business. Zoekt u echter een oplossing voor een vraagstuk over bijvoorbeeld webhosting, automatisering, IT-projectmanagement en IT-security, dan heeft MKB Webleads de specialisten in huis die u voorzien van deskundig advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over dit onderwerp.

 

 

 

Neem contact op

info(at)mkbwebleads.nl